събота, 26 ноември 2011 г.

Villa Los Canales




 This luxury villa of 500m2 with project Name: Villa Los Canales, is located in Marbella, Spain. 60 meters away leads to the front of the villa. Made borders feature "water channel" lead to glazed entrance. "Water Channel" is the entire rear edge of the house and at one point passes into and through the glass wall entrance, contextualising  interior to exterior.

 
 



Open plan living areas are determined by the central cube with a fireplace. This level consists of kitchen, breakfast bar, study / TV room and dining room, glazed cube which partly "floating" above the swimming pool, at which time the floor is glazed. Semicircular staircase leading to first floor galleried landing with open seating on the balcony. From here a bridge leads to the master suite, situated in its own wing



 




Mostly glass walls afford, master bedroom, panoramic views and the entire wall behind the double whirlpool is also glazed. The closing around balcony is cantilevered over the pool. Three further bedroom suites with balconies are in the opposite wing of this level.


 





Numerous additional functions include hidden solar and photovoltaic panels to heat water and provide electricity.

Няма коментари:

Публикуване на коментар